Коли буде третя світова війна. Пророцтва про Третю світову війну

페이지 정보

작성자 Marc Willie 댓글 0건 조회 200회 작성일 23-04-28 00:53

본문

Так діє Дух. У цих священних місцях в Царстві Бога на Землі від нас вимагається бути благоговійними, поважати інших, якнайкраще жити за євангелією і мати надію, щоб відкласти вбік наші страхи та шукати цілющу силу Ісуса Христа через Його Спокуту"7. У той час як світ продовжує чути про "війни і чутки про війни" (Учення і Завіти 45:26) та про безліч природних і спричинених людьми катаклізмів, нам слід бути вдячними за те що в святкову пору, 25 грудня 1832 року, вдумливий і натхненний пророк Божий приділив час тому, щоб почути і докладно записати слова застереження та спасительне повеління Самого Ісуса Христа. У 1832 році уже було очевидно, що Південна Кароліна бунтує і що може початися війна. Як говорив Нострадамус, Третя світова війна виявиться тим самим Апокаліпсисом, якого люди чекали протягом практично всієї своєї історії. Вчені виявили в Біблії пророцтво про те, коли почнеться Третя світова війна, яка повинна знищити третину всього населення на планеті Земля

Бо початковий вогонь і руйнування вавилонських веж нового часу вибухом - справа рук людських, хоч і за Божим припущенням. Але вогонь та руйнування від нього ще не кінець, а лише початок. Але немає. У той час над світом тяжіло Слово Боже: «Растіть і множіться.» Зараз саме життя людства та істота його спрямовано на відкидання і благодаті, і промислу Божого. Чи провіщає Біблія, що в останній час відбудеться третя світова війна? Перша світова війна шокувала світ, адже нею почалася епоха небачених досі збройних конфліктів. Перша і Друга світові забрали немислиму кількість молодих сильних життів, змінивши і долі народу, і його цінності і навіть генофонд. Найстрашнішими наслідками розлючена природа загрожує містам, бо вони відірвалися від неї. А треба не лише пережити, а й зберегти майно для роботи, інакше також загрожує голодна смерть. Старець відповів, що це відновлення треба заслужити. Ще одне питання поставили - про можливість відновлення монархії у Росії. Про можливість війни йдеться у Біблії, а також говорили пророки. Про трагедію своїх островів японці знають: через мудреців відкрито їм було це

У світі відбувається все більше жахливих подій і кожен з нас хоч раз замислювався: «чи Буде Третя світова війна? Розділ 87-детальний, безпомилковий, даний за 30 років наперед, опис ключових подій Громадянської війни та характеру світових війн (а також інших), які невдовзі настануть,- є потужним свідченням натхненної природи цього одкровення і пророчого покликання Джозефа Сміта. Але є й багато чого іншого, що стосується цього пророцтва і подій навколо нього. Як мінімум, їхні коментарі та пророцтва регулярно публікуються у ЗМІ. Як правило, до вчень, які він виголошував, ставилися, як до "повної нісенітниці", з нього "сміялися і … Як прогнозував мольфар, якщо Путін не поступиться, то на світ чекає велика біда. Як нещодавно пояснив старійшина Рональд А. Але старійшина Пратт проголосив: "І ось! Але, як зазначає старійшина Разбанд, навіть у цих матеріальних місцях святості те, як ми стоїмо, є навіть більш важливим за те, де ми стоїмо. Разбанд, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів: "Коли ми стоїмо на святих місцях, якими є наші праведні домівки, наші освячені каплиці, священні храми-ми відчуваємо присутність Духа Господа. Лі (1899-1973), який на той час був членом Кворуму Дванадцятьох Апостолів. Старійшина Орсон Пратт (1811-1881),  https://ukr-life.com.ua/vazhlivi-peredbachennja-messinga-na-2023-rik-dlja-ukraini/">website з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, казав, що від того часу, як йому було 19 років, він проповідував про це одкровення по всій північній частині Сполучених Штатів

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.